Zekur de goedkoopste

Je zoekt een goedkope zorgverzekering maar je wilt niet te veel betalen. Dan zijn er talloze vergelijkingssites die simpelweg te veel informatie voorleggen. Overzichtelijk blijkt dan toch niet zo overzichtelijk te zijn. Velen zijn op zoek naar simpelweg dé goedkoopste zorgverzekering. Punt.

Goed nieuws, want voor de goedkoopste zorgverzekering zit je bij Univé Zekur goed. De Zekur zorgverzekering van Univé is zowel in 2013 als in 2014 de goedkoopte zorgverzekering.

De premieverschillen tussen de verschillende zorgverzekeraars zijn erg groot, met soms grote verschillen in de premies van de basisverzekering en ook bij de aanvullende verzekeringen. Overstappen naar een andere zorgverzekeraar loont en kan vele euro’s per jaar schelen.
Door de goede afspraken die gemaakt zijn met de zorgverleners kan de zorgverzekering tegen een lage premie worden aangeboden. Aangezien de premie zelf online af te sluiten is, scheelt dit namelijk veel werk voor de werknemers. Dit ziet de klant dan ook terug in de relatief lage premiekosten.

ZEKUR is erg aantrekkelijk voor jongeren. Want Univé Zekur haakt in op de actualiteit. Moderne, snelle en effectieve communicatie. Alles gewoon lekker online. Laat de papieren rompslomp maar achterwege, want het aanmelden gaat gewoon online via de website.
Je hebt dus een kwalitatief prima zorgverzekering voor een zeer lage premie. De allerlaagste premie. Zekur is zoals eerder beschreven al een paar jaar de goedkoopste zorgverzekering van Nederland.

Voor de goedkoopste zorgverzekering moet je dus zijn bij Univé Zekur. Daarnaast kun je hier bovenop ook nog eens een éénmalige teruggave van EUR. 12,50 met de Univé Zekur code. Het enige wat je hoeft te doen om de Univé Zekur code te kunnen gebruiken is op de groene knop aan de rechter zijde van deze pagina te klikken. Je wordt dan vanzelf begeleidt naar de afsluitpagina. Na aanmelding en verwerking van de actiecode zal de korting worden teruggestort op je bankrekeningnummer.

Bronnen:

http://www.financieel.infonu.nl/

http://www.nugeld.nl/