Over Zekur

Iedereen is verplicht om een zorgverzekering te hebben. Dit geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Dus ook al ben je jong en maak je normaal gesproken weinig gebruik van zorg, zul je toch een zorgverzekering af moeten sluiten. Univé Zekur biedt je altijd een lage premie en was de laatste jaren de goedkoopste zorgverzekering van Nederland. Univé Zekur is zowel in 2013 én 2014 de goedkoopste en geeft je verder ook nog eens de mogelijkheid om €12,50 te verdienen met de Unive Zekur Code.

ZEKUR Zorg is een onderdeel van de coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat onder meer de merken Univé Zorg, VGZ, IZA en UMC. Zekur van Univé is de verzekering speciaal gericht op jongeren. Hip en modern. Een kwalitatief uitstekende zorgverzekering voor lage maandkosten. Zekur is al een paar jaar de goedkoopste en je sluit het gemakkelijk direct online af: dus geen geen uitgebreide polisvoorwaarden of stapels papierwerk. Wel zo makkelijk toch?

Zekur is zo goedkoop vanwege de scherpe afspraken die met een aantal zorgverleners hebben gemaakt. Zekur is daarnaast een zorgverzekering waarbij je alles snel en gemakkelijk online of per telefoon regelt. De verzekering kan alleen via internet worden afgesloten, één van de redenen waarom Zekur de kosten laag kan houden.

Bij de Univé ZEKUR-verzekeringen kan gekozen worden uit twee overzichtelijke pakketten: Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR. Met het basispakket Gewoon ZEKUR heb je een uitstekende basisbundel. En met Extra ZEKUR heb je naast de gewone basisverzekering ook een aanvullende verzekering.

Je leest het al. Je beschikt dus over uitstekende maar ook betaalbare zorg, waarbij je de keuze hebt uit een tweetal pakketten, en waarbij alles makkelijk en snel online kan worden afgesloten. Alsof dat nog niet genoeg is kun je hier bovenop nog eens geld besparen op je jaarkosten met de Unive Zekur code.

Je kunt de Unive Zekur code gebruiken door op de button aan de rechterkant van deze pagina te drukken die je vervolgens begeleidt naar de betreffende pagina. Na invoering en verwerking van de Unive Zekur code zal de cashback van €12,50 worden teruggestort. Pak je voordeel en gebruik dus de Unive Zekur Code.