Zorg voor jezelf, luister naar je lichaam

Fysieke klachten kunnen flinke gevolgen hebben. Voor je lichaam, maar ook op emotioneel vlak. Je raakt steeds sneller je geduld kwijt, zit met vragen en bent zelfs misschien een beetje angst over eventuele gevolgen. Ook mensen uit je omgeving kunnen de gevolgen ervaren dat jij niet lekker in je vel zit. Je wilt daarom een oplossing en het liefst zo snel mogelijk. Een oplossing die op lange termijn ook haar vruchten blijft afwerpen. Want we weten allemaal hoe fysieke gezondheid het verschil kan maken tussen een goed humeur en een goede bui, een glimlach en een traan.

Luister naar jezelf

Bij fysieke ongemakken is het vooral de kunst om op tijd aan de bel te trekken. Vaak laten we het erbij zitten, omdat we denken dat er geen behandeling voor bestaat of dat de klachten vanzelf zullen overwaaien. Vaak blijkt echter het tegenovergestelde. Wachten leidt tot verergering en kan zelfs tot definitieve schade leiden. Luister daarom naar je lichaam, want jij kent jezelf als niemand anders. Als je lichaam je zegt dat het tijd is om in te grijpen, doe dat dan ook. Vraag om hulp of ga een oriënterend gesprek aan. Want een kritische blik kan voor nieuwe inzichten zorgen en die oplossing waar jij en jouw lichaam zo’n behoefte aan hebben.

Zorgvuldig, deskundig, vriendelijk

Bij Fysio Den Haag zul je al snel zien dat de fysiotherapeuten hun vak verstaan. De fysiotherapeuten zijn stuk voor stuk dan ook goed opgeleid en hebben ervaring in verschillende disciplines. Bij Fysio Den Haag worden oude principes en nieuwe theorieën op uitgebalanceerde wijze met elkaar verenigd. Bovendien staat een persoonlijke aandacht centraal, jouw begeleider luistert daarom graag naar jouw verhaal en wil weten wie jij bent. Daarbij hoort een specifiek programma dat geheel is afgestemd op jouw fysieke situatie. Op jouw ongemakken, op jouw lichaam en op jouw behoeften. Zodat we gezamenlijk naar een passende oplossing werken, die ook op lange termijn preventief werkt. Want uiteindelijk draait het natuurlijk om jou en jouw gezondheid.